Курка в цитрусовому маринаді – це чудовий спосіб додати свіжий і яскравий смак вашому обіду або вечері. Цей рецепт простий у приготуванні та вимагає мінімум часу, але результат вразить вас своєю неповторною смаковою гаммою та ароматом. Сік апельсина разом зі спеціями прекрасно проникає в куряче філе, роблячи його ніжним і соковитим.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 г
- Апельсин – 2 шт
- Куркума – 1 ч. л
- Каррі – 0,5 ч. л
- Сушені трави (розмарин, прованські) – 0,5 ч. л
- Сіль, перець, паприка – собі до смаку
Приготування:
Витисніть сік з апельсина. Додайте спеції (куркуму, каррі, сушені трави (розмарин, прованські), паприку, мелений перець). Помішайте і змастіть маринадом. Зробіть у м’ясі глибокі надрізи та помістіть в них кільця апельсина. Маринуйте протягом 30 хвилин або залиште на ніч. Відправте в духовку при 200° на 40-50 хвилин.