Нове

Смачні булочки «Сердечки»

Булочки «Сердечки» – це чудовий спосіб зробити ваш сніданок чи полуденку особливими та романтичними. Ці пухкі, ароматні булочки з ванільним цукром точно розчулять ваші серця та насолодять ваші смакові рецептори.

Інгредієнти:

  • Борошно – 450 г
  • Молоко – 250 мл
  • Вершкове масло – 110 г
  • Цукор – 100 г
  • Сухі дріжджі – 8 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Яйце – для змащування

Приготування:

У теплому молоці розчиніть дріжджі та додайте 4 столові ложки цукру. В миску просійте борошно, додайте ванільний цукор, дріжджі та 80 грамів вершкового масла. Замісіть тісто, прикрийте і прибережіть на 1 годину. Розділіть підняте тісто на шматочки. Розкочуйте тісто в овал. Змастіть кожен розтопленим маслом і посипте цукром. Скрутіть заготівлю з тіста рулетом. Переверніть рулет швом вниз. З’єднайте кінці рулету так, щоб шов опинився всередині. Краї защипніть. Наріжте тісто ножем зі згорнутої сторони трохи не доходячи до краю. Потім виверніть боки так, щоб цукрова сторона опинилася поверненою вгору. Викладіть на пекарську підкладку, змастіть яйцем. Пекти в розігрітій до 180 °С духовці 30-35 хвилин.

Нове

Популярне