Нове

Володимир Дантес розповів про пригоду з шахраями

Український співак і ведучий Володимир Дантес поділився своєю історією про те, як шахраї за кордоном намагалися викрасти його гроші з банківських карток.

На своєму фотоблозі зірка розповів, що це сталося ще на початку цього року і довгий час вирішувалося. За словами Володимира, у січні невідомі особи з Барселони почали знімати з його особистої картки понад 100 тисяч гривень різними способами. Причиною цього стала необачність співака, який колись викинув свій розбитий мобільний телефон за кордоном. Це дало злочинцям можливість відновити його телефон і отримати доступ до даних Дантеса.

“Ця історія сталася 20 січня на київському вокзалі. Я передавав Даші (моїй обраниці) документи, і в цей момент почало списуватися дуже багато грошей з моїх карток. Я був в шоці. Заблокував картки. У чому була проблема? Півтора року тому ми з Льошею були в турі, в Польщі, і у мене розбився телефон. Я ледве зміг перенести дані на новий телефон, а старий просто викинув. Це виявилось неправильно, бо хтось знайшов його і через рік або півтора відновив доступ і почав купувати щось в Барселоні з моїх карток”, – пояснив артист.

На щастя, після тривалих розслідувань і судових процесів через три місяці всі гроші були повернуті на банківську картку шоумена.

“Банк протягом усього цього часу розв’язував цю проблему, звертався до магазинів, де здійснювалися покупки, були суди… І через три місяці всі гроші повернулися”, – додав артист.

Нагадаємо, нещодавно ведуча Алла Мазур також розповідала про аферистів, які зламали її акаунт в Telegram.

Нове

Популярне