Нове

Лілія Ребрик поділилась, як саджає квіти з доньками

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик ділиться з прихильниками своїми садовими пригодами та тим, що цього року вона вирішила посадити в саду.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася відео, на якому разом зі своїми доньками займається садівництвом. Поклавши найменшу Адель у візочок, Лілія збирається садити квіти разом зі своїми дітьми. Вони висаджують різні сорти троянд, жоржин, лілій, півоній, амарилісів на клумбі поблизу будинку.

Артистка зазначає, що ці квіти – улюблені для всієї родини. Деякі цибулини вона вирішила посадити у високі горщики, щоб вони прикрасили територію.

“Сьогодні ми проводимо суботник! Хочемо, щоб наша територія була сповнена краси! Тому всі ми займаємось садівництвом сьогодні! Півонії – це мої найулюбленіші квіти з дитинства! Амариліси для Поліни, вона їх дуже любить! Троянди Девіда Остіна для Діани, оскільки вона просто захоплюється трояндами. А також лілії, жоржини, гладіолуси для… тещі та свекрухи! Нехай вони насолоджуються красою, коли доглядатимуть за моєю онучкою!”, – підписала вона відео.

Після садівництва доньки Лілії весело гралися на подвір’ї. Діана гралася з домашнім улюбленцем, а молодша Поліна продовжила поливати зелені рослини навколо будинку.

Нове

Популярне