Цей рецепт відварного рису з кокосовим молоком – це справжня розкіш для смаку та аромату. Кокосове молоко додає унікальний колір і смак страві, а рис, спільно з ним, створює неповторний гастрономічний досвід. Ця страва ідеально підходить для будь-якого обіду або вечері, а її приготування дуже просте та швидке.
Інгредієнти:
- Рис «жасмин» – 300 г
- Вода – 300 мл
- Кокосове молоко – 400 мл
- Сіль – 0,5 ч. л
- Цукор – 1 ч. л
Приготування:
У каструлю налийте воду та кокосове молоко. Додайте сіль і цукор. Помішуючи, нагрівайте на помірному вогні, доки кристалики не розчиняться. Додайте промитий рис. Після закипання накрийте кришкою і варіть 20–25 хвилин. Знявши з вогню, залиште рис під кришкою на 15 хвилин. Перед подачею ретельно перемішайте.