Нове

Тетяна Висоцька вперше розповіла про смерть свекрухи

Українська телеведуча Тетяна Висоцька вперше розповіла про своїх родичів, які опинилися в окупації на початку повномасштабного вторгнення.

Тетяна зізналася, що вдалося вивезти своїх батьків з окупованої Херсонщини на другий місяць після початку війни, але з родичами чоловіка виникли складнощі. Її 80-річна свекруха, яка мала перелом стегна, потребувала особливої уваги. Так, після деокупації її вдалося перевезти до Києва.

“Мої батьки виїхали з окупації у квітні. Херсон був практично окупований з перших днів. Але з родичами чоловіка були проблеми через їхню мало мобільність. Після деокупації, коли чоловік був на фронті, а свекруха була дуже хвора, ми швидко їх вивозили, навіть без світла, з сьомого поверху без ліфта”, — розповіла знаменитість в інтерв’ю.

На жаль, через тиждень після переїзду до Києва свекруха Тетяни померла. А свекром наразі опікується старший брат її чоловіка.

“На жаль, ми не змогли її врятувати. Це сталося через тиждень після переїзду. Це було важко для нас усіх. Але мій свекор і старший брат чоловіка зараз живуть у нашому під’їзді, і він доглядає за ним”, — додала Тетяна.

Нове

Популярне