Нове

Смачний люля-кебаб з курячого філе

Цей рецепт люля-кебаба з курячого філе в духовці – чудовий спосіб приготування ніжних та смачних кебабів без великої кількості масла. Завдяки простим інгредієнтам та способу приготування, ця страва стане ідеальним вибором для будь-якого обіду чи вечері, радуючи ваші смакові рецептори та надаючи вам задоволення від аромату та смаку.

Інгредієнти:

  • Філе курячих стеген – 800 г
  • Цибуля – 1 шт
  • Часник – 3-4 зубчики
  • Сіль, перець – на смак
  • Коріандр, кмин – 1/4 ч. л

Приготування:

Куряче філе пропустіть через м’ясорубку. Цибулю натріть на великій терці та трохи вимажте, щоб видалити вологу. Часник пропустіть через прес. Змішайте розтерте філе з цибулею, часником, сіллю, перцем, кмином і коріандром. За 8–10 хвилин відбийте фарш, піднімаючи його над мискою і кидаючи назад. Покрийте плівкою і залиште в холодильнику на 1–2 години. Візьміть частину фаршу. Сформуйте ковбасу. Увінчайте в неї шпажку та обмотайте м’ясо навколо. Таким же чином зробіть всі кебаби. Викладіть заготівлю на форму для запікання так, щоб краї шпажок виступали за краї, а кебаби не доторкалися дна. Відправте в розігріту до 200 °С духовку приблизно на 25 хвилин. У середині готування переверніть.

Нове

Популярне