Італійське мигдальне печиво з шоколадом – це чудовий спосіб порадувати себе та близьких ніжними та ароматними випічками. Це легкий рецепт, який зможте вразити своєю простотою і смаком.
Інгредієнти:
- Мигдальне борошно – 240 г
- Пшеничне борошно – 125 г
- Цукор – 130 г
- Кукурудзяний крохмаль – 30 г
- Сіль – щіпка
- Вершкове масло – 160 г
- Темний шоколад – 200 г
Приготування:
Змішайте обидва види борошна, цукор, крохмаль і сіль. Додайте холодне масло і розтерте його в крихту. Сформуйте з тіста близько 40 однакових кульок і розмістіть їх на пекарському листі на відстані близько 2 см одна від одної. Трохи приплющите. Покладіть у холодильник на 1 годину. Розігрійте духовку до 160 °C. Випікайте заготівлю 15–20 хвилин до золотистості. Повністю охолодіть. З’єднуйте по два печива, промазуючи їх розтопленим шоколадом. Залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.