Нове

Оля Полякова показала опублікувала новий кліп зі своєю мамою

Українська співачка Оля Полякова здивувала своїх шанувальників прем’єрою нової пісні “Мама”, яка є відданим пошаною своїй матері. З нагоди Міжнародного жіночого дня вона випустила україномовну версію цього треку, у якому висловлює свої теплі почуття до рідної матері та розповідає, як вона зростає й сама виховує доньок, розуміючи її все краще.

Відеокліп до цієї пісні заслуговує окремої уваги, оскільки в ньому зірка з мамою та доньками Алісою і Машею відображають турботливі та радісні моменти свого життя, прогулюючись набережною Києва та обіймаючись.

“Сьогодні, 8 березня, прем’єра пісні та відео “Мама” українською мовою. 6 років тому я випустила цю пісню на знак подяки моїй матусі за її поради. Сьогодні ми представляємо оновлену версію. Відеокліп показує всю красу і щирість моєї родини”, – поділилася співачка у своєму фотоблозі.

Шанувальники вразилися цією відвертою та теплою композицією, що вразила їх своєю щирістю та відданістю родинним цінностям. Вони висловили свої враження та подякували Олі за цю чудову мелодію, яка нагадала їм про їхніх матерів.

Варто зазначити, що наразі Оля Полякова та її старша донька Маша перебувають за кордоном, де насолоджуються відпочинком поблизу моря у Франції.

Нове

Популярне