Цей рецепт курячих котлет з рикотою – це чудовий спосіб різноманіття звичайні котлети із курячого філе. Додавання рикоти робить ці котлети ніжними та соковитими, а також збільшує їх білковий склад. Ця страва стане чудовим варіантом для сімейного обіду або вечері, де всі зможуть насолоджуватися її смачним смаком і корисними властивостями.
Інгредієнти:
- Філе курячої грудки – 500 г
- Рикота – 100 г
- Яйце – 1 шт
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л
- Сіль, перець – на смак
- Рослинна олія – 3-4 ст. л
Приготування:
Наріжте куряче філе дрібненько ножем. Змішайте філе з рикотою, трохи збитим яйцем, кукурудзяним крохмалем, сіллю і перцем. На сковорідці розігрійте олію на середньому вогні. Ложкою викладайте масу для котлет і смажте близько 4–5 хвилин з кожного боку.