Цей рецепт пирога з куркою та картоплею зі слоєного тіста – це чудовий варіант смачного і ситного обіду або вечері для всієї родини. Завдяки використанню слоєного тіста пиріг виходить надзвичайно хрустким, а начинка з куркою, картоплею та луком робить його смачним і ароматним. Це ситна страва, яка швидко готується і точно здивує вас своїм вишуканим смаком.
Інгредієнти:
- Слоєне дріжджове тісто – 500 г
- Картопля – 3 шт
- Філе курячої грудки – 2 шт
- Цибуля – 1 шт
- Вершкове масло – 50 г
- Сіль, перець – на смак
- Яйце – 1 шт
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 °C. Перегородку вистеліть папером для випічки. Картоплю, куряче філе та цибулю дрібно наріжте. Змішайте, додайте сіль та перець. Тонкими пластами наріжте масло. Розділіть тісто на дві частини. Обидві розкочуйте в тонкі пластівці. Перенесіть першу частину тіста на пергамент. Рівномірним шаром розкладіть на нього начинку. Зверху розподіліть масло. Накрийте другим пластом тіста і зліпіть краї. Якщо є бажання змастіть збитим яйцем. Випікайте пиріг близько 35 хвилин.