Нове

Смачне та м’яке апельсинове печиво

Це м’яке апельсинове печиво стане ідеальним доповненням до вашого чаю або кави, а також чудовим варіантом для солодкого перекусу в будь-який час дня. Аромат і смак апельсина зроблять це ласощі неперевершеними.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 стакани
  • Яйце – 1 шт.
  • Вершкове масло – 50 г
  • Сметана – 3 ст. л
  • Цукор – 80 г
  • Сода – ½ ч. л
  • Сіль – щіпка

Начинка:

  • Апельсин – 1 шт
  • Цукор – 160 г
  • Крохмаль – 1 ст. л

Приготування:

Розтерте масло з цукром, додайте сметану, яйце, соду, сіль, борошно, все добре перемішайте, замісите тісто, заверніть його в плівку і поставте в холодильник. Для начинки апельсин розріжте на сегменти, видаліть кісточки, на блендері перемеліть зі шкіркою, цукром і крохмалем. Вийміть тісто, розкочуйте його, розкладіть начинку, зверху розрівняйте, скрутіть в рулет, помістіть у холодильник на деякий час, вийміть, поріжте на шматочки завдовжки близько 3 см, викладіть на пергамент, змащений маслом, розрізом донизу. Печіть у духовці при температурі 220 ºС близько 15-20 хвилин.

Нове

Популярне