Нове

Суханов розповів, скільки коштує українське громадянство

Ведучий суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна” Олексій Суханов розкрив неймовірну історію, що йому пропонували отримати українське громадянство за гроші.

У інтерв’ю для YouTube-проєкту журналістки Раміни Есхакзай, Суханов розповів, що у 2014 році, коли він перший раз приїхав до України, йому запропонували український паспорт за взятку. Однак він рішуче відмовився від цієї пропозиції, підкресливши, що позиція не продається.

“Мені запропонували хабар у 10 тисяч гривень за часів Петра Порошенка. Я відмовився, тому що вірив у те, що Україна має змінюватися на краще, ставати справжньою європейською країною”, – пояснив він.

Суханов розповів, що отримав українське громадянство завдяки президенту Володимиру Зеленському. Він висловив вдячність за цей акт і підкреслив, що пишається тим, що став громадянином України.

Народжений у Росії, Олексій Суханов почав свою кар’єру в Україні відомим ведучим на одному із телеканалів у 2011 році. На сьогодні він веде успішне ток-шоу “Говорить вся країна”.

Нове

Популярне