Цей рецепт сирних паличок у хрусткому паніруванні – ідеальний варіант для швидкого та смачного перекусу. Завдяки простим інгредієнтам і швидкому процесу готування ви зможете насолодитися смачними сирними паличками, які підійдуть як для сімейного вечора, так і для будь-якої вечірки.
Інгредієнти:
- Твердий сир – 250 г
- Молоко – 1 ст. л
- Яйце – 1 шт
- Панірувальні сухарі – 1 склянка
- Рослинна олія – 1 склянка
Приготування:
Наріжте улюблений твердий сир брусочками, занурте їх у збите з молоком яйце та обваляйте в панірувальних сухарях. Після першого шару панірування повторно занурте палички у яйце та знову обваляйте в паніруванні. Розігрійте олію, покладіть у неї палички та смажте не більше як хвилину. Подаємо закуску гарячою.