Нове

Оля Цибульська поділилась кадрами з дня народження племінниці

Українська виконавиця Оля Цибульська зворушила своїх прихильників зворушливими сімейними моментами.

На своїй сторінці в соціальній мережі, зірка поділилася радісною новиною про другий день народження своєї племінниці Іванки. Усі члени родини зібралися у квартирі брата Сергія, щоб відсвяткувати цю подію. І щасливі батьки дарували маленькій принцесі подарунки, а також організували святковий обід. На фотографіях, які опублікувала Оля, можна побачити її чоловіка Сергія, який разом із всіма вітає ювілярку, а поряд з ними радісно посміхаються батьки співачки.

“Сьогодні в нашій родині (2 березня – прим. ред.) велике свято. Нашій Іванці виповнилося два рочки”, – написала зірка під знімками.

Крім цього, Оля Цибульська зняла свого брата Сергія з його дружиною та донькою за келихами у руках. Також вона поділилася моментом, коли її племінниця разом з татом задмухувала свічку на торті. Зірка опублікувала також знімок, на якому її син тримає на руках маленьку Іванку, яка в той момент пустотливо капризувала.

Крім того, артистка показала, як її старший син Нестор їхав на день народження зі своїми дідусем та бабусею у машині, прикрашеній кульками.

Нещодавно, Оля Цибульська іронічно висловилася про шлюб Володимира Остапчука з його дружиною Катериною Полтавською.

Нове

Популярне