Цей рецепт печива з шоколадними краплями приверне вашу увагу своїм чудовим ароматом та неповторним смаком. Ця солодка випічка чудово підійде для пригощання гостей або для створення затишного десерту для родинного вечора.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 г
- Цукор – 320 г
- Яйце – 2 шт
- Сухе молоко – 3/4 склянки
- Борошно – 450 г.
- Ванільний екстракт – 2 ч. л
- Какао – 100 г
- Харчова сода – 2 ч. л
- Сіль – 1 ч. л
- Шоколадні краплі – 150 г
Приготування:
Збийте вершкове масло та цукор до повітряної маси. Додайте яйця та ванільний екстракт і знову збийте. У іншій мисці змішайте муку, какао, сіль, соду та сухе молоко, потім додайте масляно-цукрову масу. Додайте шоколадні краплі та ще раз усе добре перемішайте. Відправте тісто в холодильник на годину або на всю ніч. Розігрійте духовку до 170 °C, викладіть пекарський пергамент, сформуйте з тіста невеликі кульки діаметром 2–2,5 см, трохи приплющить і розташуйте на підготовленій поверхні. Відправте в духовку на 10 хвилин, потім вийміть готове печиво, дайте трохи остигнути, а потім обережно перекладіть його в окрему посудину.