Цей салат з сайрою та яйцями – прекрасний варіант для швидкого та смачного перекусу чи легкої вечері. Консервована сайра та варені яйця в поєднанні зі свіжим луком та майонезом створюють ситну страву, яка неодмінно здивує вас своїм простим, але неймовірно приємним смаком.
Інгредієнти:
- Яйце – 2 шт
- Консервована сайра – 1 банка
- Цибуля – 1 шт
- Сіль, перець, зелень – на смак
- Майонез – 3 ст. л.
Приготування:
Яйця варіть протягом 10 хвилин. Охолодіть і наріжте дрібно. З консервів відцідіть рідину, видаліть великі кісточки та рибу видавіть вилкою. Цибулю наріжте дрібними шматочками. Покладіть все в миску, посоліть, поперчіть, додайте зелень і заправте майонезом.