Нове

Смачний десерт: торт з печива з заварним кремом

Цей рецепт торта з печива з заварним кремом — це прекрасний варіант для будь-якого свята або вечірнього чаю. Заварний крем додає особливої ніжності та аромату, а сполучення з печивом робить цей десерт надзвичайно смачним і легким у приготуванні.

Інгредієнти:

  • Молоко – 500 мл
  • Цукор – 140 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 40 г
  • Жовтки – 3 шт
  • Вершкове масло – 2 ст. л
  • Ванільний екстракт – 2 ч. л
  • Печиво – 175 г
  • Збиті вершки 33% – 200 мл
  • Пудра цукрова – 2 ст. л
  • Шоколад для прикраси

Приготування:

У каструлю відважити цукор, кукурудзяний крохмаль та жовтки. Змішати, поступово додавати молоко, помішуючи. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5–6 хвилин до загустіння. Крем перелити в миску, додати масло і ванільний екстракт, охолодити та поставити в холодильник на 3–4 години. Печиво подрібнити на невеликі шматочки. Збиті вершки з цукровою пудрою збити в густу піну. Додати половину збитих вершків до охолодженого крему. Додати печиво, обережно перемішати. Розмістіть суміш печива і крему у форму. Зверху покрити залишками збитих вершків. Прикрасити шоколадом. Поставте в холодильник на 3–4 години.

Нове

Популярне