Буряковий салат з хріном – це не лише чудовий спосіб насолодитися смаком свіжих овочів, але і корисна альтернатива у раціоні. Буряк відомий своїми корисними властивостями, а хрін додає пікантності та аромату цьому страві. Цей рецепт легко виконати та ідеально підходить для будь-якого обіду чи вечері, особливо влітку, коли хочеться чогось смачного.
Інгредієнти:
- Буряк – 600 г
- Хрін – 80 г
- Оцет 3% – 2 ст. л
- Сіль, перець – на смак
- Цукор – 1 ч. л
Приготування:
Буряк промийте під проточною водою та запекти в фользі при температурі 180–190 °С або сваріть. Охолодіть. Наріжте невеликими кусочками або натріть на тертці, а хрін — на дрібній. Положіть все в миску, полийте оцтом, додайте сіль, цукор і перець. Перемішайте.