Нове

Учасниця першого сезону “Холостяка” розповіла за що їй платили гроші

Блогер та колишня дружина колишнього депутата Юрія Арістова, Марина Арістова, відкрито поділилася своєю участю в шоу “Холостяк”.

Вона стала учасницею першого сезону романтичного реаліті, де головним героєм був Макс Чмерковський. Арістова визнала, що спочатку не знала, що бере участь у “Холостяку”. Вона прийшла на проєкт заради піару і шансу прославитися:

“Я просто йшла заради піару. Але чесно кажучи, чи я прийшла будувати стосунки на “Холостяку”? На початку мені сказали, що це туристичне шоу каналу СТБ. Ми мали подорожувати світом. Але потім я дізналася, куди я прийшла”, – ділиться Арістова в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Цікаво, що Марина – єдина учасниця шоу, яка покинула його добровільно. Вона заявила, що просила продюсерів видалити її з проєкту:

“Так, я теж закохалась. Але я знала про стосунки головного героя з переможницею шоу, Сашею Шульгіною. І я зрозуміла, що можу дійти до фіналу, але може зіткнутися з розбитим серцем. Мені вже було достатньо піару”, – додала Арістова.

Марина не була зовсім зацікавлена брати участь у “Холостяку”, оскільки це вимагало б від неї покинути роботу. Але вона не могла цього собі дозволити, бо мала маленьке дитя від попередніх стосунків, якого треба було годувати:

“Я тричі відмовлялась зніматися. Ще до початку зйомок я казала: “Може я піду, приберіть мене, будь ласка, я не хочу в цьому брати участь”. Перед першою серією я сказала керівниці: “Видаліть мене з першої десятки. Мені треба заробляти гроші, у мене дитина, робота чекає”. Вона сказала: “Добре, ми покриємо витрати, поки ви в проєкті”. І я пішла”, – розповіла Марина.

Нагадаємо, раніше Марина Арістова відверто розповідала про зради свого колишнього чоловіка, колишнього депутата Юрія Арістова.

Нове

Популярне