Нове

Смачна вечеря: вершкова паста з петрушкою

Цей рецепт вершкової пасти з петрушкою принесе нові аромати й смаки у ваші страви. Комбінація ніжності вершкового смаку та свіжості петрушки зробить цю пасту чудовим додатком до будь-якого обіду чи вечері.

Інгредієнти:

  • Паста — 250 г
  • Вершкове масло — 50 г
  • Часник — 3 зубчики
  • Петрушка — 1 пучок
  • Лимон — 1 шт
  • Сіль, перець — на смак

Приготування:

Відваріть пасту. Розтопіть у сковороді вершкове масло. Туди ж видавіть часник, через декілька секунд додайте туди пасту. Добре змішайте, додайте нарізану петрушку та полийте усе соком лимона. Посоліть і поперчіть. Перемішайте і подавайте до столу.

Нове

Популярне