Нове

Ніжне та смачне шоколадне суфле

Шоколадне суфле – це чудовий спосіб розкрити смакові можливості шоколаду та насолодитися ніжним та ароматним десертом. Цей рецепт простий у виконанні, але результат вразить ваші смакові рецептори та залишиться у пам’яті як вишукані ласощі.

Інгредієнти:

  • Молоко – 60 мл
  • Желатин – 3 г
  • Шоколад – 80 г
  • Збиті вершки (33%) – 125 г
  • Вода – 20 мл

Приготування:

Желатин замочити у воді й залишити на 10 хвилин для набухання. На плиті підігріти молоко, але не довести до кипіння. Додати розтоплений шоколад і влити заздалегідь замочений желатин. Окремо збити жирні вершки до міцних піків та додати до шоколадної маси. Добре змішати та розлити у формочки. Помістити у холодильник до повного охолодження десерту.

Нове

Популярне