Чебуреки – це класична страва східної кухні, яка завжди вражає своїм ароматом і смаком. Цей рецепт пропонує поєднання хрусткого тіста зі соковитою начинкою з м’яса та лука. Чебуреки чудово підійдуть як для сімейного обіду, так і для вечірнього перекусу з друзями. Здивуйте своїх близьких і гостей цією простою, але надзвичайно смачною стравою!
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно – 8 стаканів
- Вода – 3 стакани
- Сіль – 2 ч. л
- Цукор – 2 ч.л
- Рослинна олія – 150 мл
- Горілка – 1 ст. л
Начинка:
- Фарш – 400 г
- Цибуля – 2 шт
Інгредієнти:
Борошно просійте в велику миску. У воді розчиніть сіль і цукор. Зробіть в муці “кратер”, влийте туди водяний розчин, горілку, рослинну олію. Ретельно замісіть тісто, оберніть його їжею плівкою і залиште при кімнатній температурі, приблизно, на годину. Змішайте фарш зі луком. Розкочуйте готове тісто валиком так, щоб його товщина не перевищувала 3 мм, і круги були діаметром 15-20 см. Складіть тісто навпіл і якнайбільше ретельно защепіть краї. Смажте в багатому обсязі олії.