Нове

Зірка “МастерШефа” Тетяна Літвінова розповіла про складну операцію

Учасниця проєкту “МастерШеф”, ведуча і кулінарна експертка Тетяна Літвінова вперше розкрила деталі операції, яку їй нещодавно довелося перенести.

У своєму Instagram Тетяна через десять днів після процедури зізналася, що їй прийшлося видаляти злоякісні новоутворення. Про конкретне місце вона не уточнила.

“Що зі мною сталося? Це була складна операція з видалення деяких утворень, аби не турбуватися про них”, – розповіла ведуча.

Зараз кулінарна експертка поступово повертається до звичної рутини, але все ще тривожиться за своє здоров’я, чекаючи на результати аналізів.

“Ще чекаю гістологію. Трошки хвилююся, але сподіваюся на краще”, – зізналася знаменитість.

Крім того, Тетяна розповіла про процес реабілітації. За її словами, вона все ще відчуває сильну втому і приймає необхідні ліки. Але варто відзначити, що її шлунок реагує негативно на медикаментозне лікування.

“Трохи полегшення, але все ще відчуваю слабкість. Особливо погано переношу знеболювальні через шлунок. Я не люблю приймати пігулки. Тому стерплю”, – додала Тетяна.

Нагадаємо, нещодавно до лікарні у Києві потрапив 44-річний тренер та спортсмен В’ячеслав Узелков. Знаменитість була доставлена каретою швидкої допомоги.

Нове

Популярне