Нове

23-річна дружина Остапчука розповіла про сюрприз чоловіка до Дня закоханих

Молода дружина Володимира Остапчука – блогерка Катерина Полтавська – розповіла про те, як вони відзначили День святого Валентина.

Замість гучних святкових вечірок у ресторанах, пара вирішила віддати перевагу спільному часу вдома. Вони готували різноманітні алкогольні коктейлі та пекли піцу, яку Катерина визнала схожою на пиріг.

“Ми зазвичай обідали у закладах, тому святкування вдома для нас стало особливим захопленням. Піца вийшла дуже смачною, хоча більше схожою на пиріг. Володимир був задоволений, що я повернулася додому до 18:00, оскільки зазвичай я повертаюся після 21:30. Мені дуже подобається проводити час вдома”, – поділилася Полтавська.

Крім того, блогерка показала сюрприз, який підготував для неї Остапчук на День святого Валентина. Він подарував дружині великий букет рожевих троянд і замовив повітряні кульки у формі червоних сердець. Катерина була приємно вражена такою увагою, адже раніше її не було чимось подібним порадувати.

Нагадаємо, нещодавно акторка Наталка Денисенко поділилася, як її чоловік-військовий Андрій Федінчик вітав її з Днем закоханих. Навіть на відстані він зумів зробити для неї справжнє святкування.

Нове

Популярне