Лимонне печиво – це справжнє десертне диво, яке не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів. Це печиво має особливий аромат та неповторний смак лимонного цитруса. Підходить для будь-якого випадку: від сімейних заходів до святкових вечорів. Його приготування не займе багато часу, але ви отримаєте неймовірний результат, який точно запам’ятається вашим гостям і близьким.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 100 г
- Борошно – 340 г
- Лимонний сік – 40 мл
- Цукор – 100 г
- Яйце – 2 шт
- Розпушувач – 8 г
- Сіль – щіпка
- Цедра одного лимона
- Цукрова пудра – 100 г
Приготування:
У великій мисці вбити розм’якшене вершкове масло з цукром. Потім додати яйця, цедру лимона, сіль і лимонний сік. Все добре збити до однорідної маси. Додати до отриманої маси борошно і розпушувач, замісити тісто. Готове тісто покрити поліетиленовою плівкою і прибрати в холодильник на 1 годину. Розігріти духовку до 180° С. Витягнути тісто з холодильника, і сформувати невеликі кульки (з горіхом). Кожну кульку обваляти в цукровій пудрі та викласти на пергамент. Випікати в розігрітій духовці 15 хвилин.