Це смачна та ситна страва, яка поєднує в собі найкращі інгредієнти. Куряче філе, ароматні гриби та смачне картопляне пюре – все це в поєднанні зі сметанним соусом утворює чудову гармонію смаку. Цей рецепт чудовий як для сімейного обіду, так і для святкового застілля. За допомогою цього рецепту ви зможете порадувати своїх близьких неперевершеним смаком та ароматом цього блюда!
Інгредієнти:
- Куряче філе — 400 г
- Картопля — 250 г
- Лісові гриби (можна будь-які інші) – 250 г
- Сир — 60 г
- Сметана — 40 г
- Цибуля — 2 шт
- Часник — 2 зубчики
- Борошно — 80 г
- Вода — 150 мл
- Сіль, перець, спеції, зелень — на смак
Приготування:
Наріжемо філе невеликими шматочками. До борошна додамо сіль, спеції, перець, обваливши м’ясо в цьому міксі, обсмажимо його з усіх боків на маслі. Цибулю нашаткуємо дрібно, а гриби кусочками. Спочатку обсмажимо цибулю, потім додамо гриби та знову підсмажимо все. Очищену картоплю наріжемо невеликими кубиками та викладемо на дно горщиків. Сир натремо на тертці, додамо до нього сметану, спеції, часник, воду та нарізану зелень і перемішаємо. Поверх картоплі викладемо в горщики м’ясо, потім гриби та поллємо соусом. Горщики помістимо в підігріту духовку. При 230 градусах наша страва буде готова приблизно через 40 хвилин.