Ці сирні палички – ідеальна закуска для будь-якого заходу. Завдяки своїй смаковитості та простоті приготування вони стануть справжнім хітом на будь-якому столі. Їхній аромат і хрустка скоринка в поєднанні з ніжним сирним серцем роблять кожен ковток справжнім задоволенням. Це чудовий спосіб вразити гостей і додати різноманіття до вашого столу. Крім того, вони також ідеально підходять для швидкого перекусу чи смачної закуски на дитячий вечір.
Інгредієнти:
- Сир – 150 г
- Яйце – 2 шт
- Пшеничне борошно – 30 г
- Сухарі панірувальні – 100 г
- Рослинна олія для смаження – 30 мл
Приготування:
Нарізаємо сир на брусочки. Збиваємо яйця. Борошно та сухарі викладаємо в тарілку. Брусок сиру обвалюємо в муці, струшуємо зайву муку, обвалюємо в яйці, потім знову в муці, в яйці та в сухарях. Викладаємо паличку на тарілку. Повторюємо з усіма брусочками сиру. Відправляємо палички в морозильник на годину-дві. Після цього розігріваємо олію і кидаємо наші палички в кипляче масло. Смажимо 3-4 хвилини.