Нове

Оля Полякова поділилась зворушливими кадрами з донькою та мамою

Українська зірка естради Оля Полякова нещодавно поділилася з меломанами рідним контентом, на якому її супроводжують кохана мама, Світлана Іванівна, та донька Аліса.

Артистка оголосила про радісну новину: її мама разом з юною Алісою прибули в Україну. Оля зафільмувала коротке відео у машині, під час їхньої поїздки додому. Проте її 12-річна донька виявилася проти знімків для маминого фотоблогу, і замість неї в кадрі з’явилася її бабуся, яка саме водила автомобіль.

Зірка також жартувала, що насправді це онука привезла бабусю на батьківщину.

“Аліска з Англії не приїхала сама, а привезла свою улюблену бабусю. Хто кого привіз? Це вона (онука – прим. ред.) тебе”, – весело звернулася до мами артистка.

Імовірно, вони всі разом будуть насолоджуватися відпочинком у заміському маєтку Полякової, адже співачка показала фотографію свого зимового саду.

Варто зазначити, що молодша донька Олі Полякової, Аліса, протягом тривалого часу проживала та навчалася у Великій Британії. Однак дівчина натрапляла на труднощі адаптації до нових умов і постійно прагнула повернутися додому. Разом з нею за кордоном проживала її бабуся, мати артистки, Світлана, яка не лише турбувалася про онуку, але й стежила за своїм здоров’ям.

Нове

Популярне