Нове

Ірина Федишин поділилась фото з покійним братом

Українська співачка Ірина Федишин вразила своїх шанувальників архівними знімками зі своїм покійним двоюрідним братом Романом.

Рік минув з того часу, як артистка втратила близьку людину. Роман загинув у бою під Соледаром, захищаючи Україну на Красній Горі. Від перших днів війни він стояв на сторожі в лавах Збройних Сил України.

З цієї нагоди у своєму фотоблозі Ірина поділилася серією фотографій з братом та відкрила свої почуття. Виявляється, тіло загиблого Героя досі не повернули рідним Федишин.

“Сьогодні рік, як він віддав своє життя за Україну… Минув рік, а біль не зникає. Ми ще не побачили його тіла. Вічна пам’ять, Царство Небесне Герою України, Роману Климковичу. Він був справжнім братом і моїм захисником, який тепер оберігає мене своїми молитвами”, – написала Ірина.

Зазначимо, що співачка завжди була надзвичайно близька з Романом. Останній раз вона бачила його перед загибеллю на своєму концерті.

Також артистка показала останні кадри брата з гарячих точок, зроблені його побратимами. У коментарях підтримка та співчуття вилилися зі слів фанатів.

Нове

Популярне