Нове

Надя Дорофєєва розповіла про свій поганий стан

Українська співачка Надія Дорофєєва, висловивши свої внутрішні переживання, ділиться з прихильниками своєю емоційною стороною у своєму Instagram. За її словами, іноді життя несе велике емоційне навантаження, і сльози можуть нестримно текти навіть у тих, хто у звичайний час є яскравим і життєрадісним індивідом.

“Баланс. Він необхідний в усьому. На одному з попередніх фото в моєму Instagram я у вишуканій червоній сукні, з чудовим макіяжем і червоними губами, посміхаючись, яскрава та впевнена. А на цьому знімку я – сумна, розгублена і поранена емоційно. Хто з них справжня? Відповідь – обидві”, – висловила свої думки артистка.

Надія Дорофєєва наголосила, що вона не має наміру скаржитися. Замість цього вона поділилася знімком, де зображена зі сльозами, щоб підписники могли бачити її справжній стан і знати, що навіть у такої позитивної особи, як вона, є не такі вдалі дні.

“Чомусь довгий час я хотіла показувати вам тільки “легку” сторону себе – в гарному настрої, щасливу, в ідеальному світлі… Можливо, соцмережі нав’язують це нам усім. Але це не є справжністю. Я не маю наміру скаржитися, я просто хочу, щоб ви час від часу бачили мене такою, якою я є”, – додала співачка.

Допис отримав підтримку від чоловіка артистки, ресторатора Міші Кацуріна, який зауважив, що Надія завжди чарівна навіть в трудні моменти: “Найчарівніша в будь-якому стані”.

Нове

Популярне