Нове

Ігор Кондратюк розповів про те, що Козловський більше не служить у лавах ЗСУ

Український продюсер Ігор Кондратюк висловив припущення, що його підопічний, співак Віталій Козловський, може більше не служити в ЗСУ, оскільки він перестав отримувати виплати згідно з рішенням суду. За словами Кондратюка, відсутність офіційних виплат свідчить про те, що Козловський може не перебувати на службі, оскільки в іншому випадку він отримував би офіційну зарплату, частина якої переказувалася на користь продюсера.

“Де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, можливо, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: у нього немає офіційної зарплати. Він не може отримувати зарплатню, перебуваючи в ЗСУ? Хто з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми з законом? Ніхто. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський можливо вже не на службі”, – висловив припущення Кондратюк.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року Віталій Козловський повідомив, що припинив службу в Нацгвардії. Виконавець не надавав докладної інформації, вказавши на військову таємницю. Він лише повідомив, що його служба проходить у Києві. Останнім часом артист висловлювався щодо своєї служби та її поєднання з творчістю.

Нове

Популярне