Нове

Сопонару розповіла про різницю менталітетів з нареченим-британцем

Ірина Сопонару, відома гумористка, що бере участь у проєктах «Жіночий квартал» та «Ліга сміху», відповіла на популярне питання шанувальників щодо її стосунків з британським підприємцем Рісом. Багатьох цікавило, чи виникали у пари труднощі у спілкуванні через їхнє походження з різних країн.

На своїй сторінці в Instagram Ірина визналася, що різниця в менталітеті ніколи не становила проблему для неї та Ріса. “Чи були у нас складнощі через різницю менталітетів? Це часто питають мене друзі. Чесно кажучи, я ніколи не відчувала жодної різниці. Можливо, просто нам пощастило… Ріс об’єднує в собі найкращі якості,” — поділилася враженнями майбутня наречена.

Учасниця комедійного серіалу «Одного разу під Полтавою», яка грає роль Яринки, також оприлюднила свіже фото з майбутнім чоловіком, де вони спільно насолоджуються відпочинком за столом в екзотичному закладі.

Нагадаємо, що пара планує весілля у травні, рік після заручин. Вони виявилися на шляху до подружжя, долаючи будь-які можливі різниці та насолоджуючись спільним часом.

Нове

Популярне