Нове

Запечені курячі ніжки у кефірному маринаді

Цей рецепт запечених курячих ніжок в кефірі – це насправді кулінарне чудо для тих, хто цінує поєднання неперевершеного смаку та легкості приготування. Кефір, збагачений спеціями та гірчицею, надає м’ясу ніжності та аромату, а запікання у духовці забезпечує ідеальну хрусткість та соковитість.

Інгредієнти:

  • Кефір – 500 мл
  • Курячі ніжки – 8 шт
  • Гірчиця – 1 ст. л
  • Рослинна олія – 4 ст. л
  • Приправи для курки – 1.5 ч. л
  • Сіль, перець – на смак

Приготування:

Змішуємо кефір з маслом, гірчицею, приправою, сіллю та перцем. Додаємо ніжки, перемішуємо та відправляємо в холодильник на 8-10 годин. Виймаємо м’ясо та видаляємо залишки маринаду. Викладаємо у підсмажену маслом форму. Запікаємо приблизно 40–45 хвилин при температурі 180 °C.

Нове

Популярне