Цей рецепт кокосового печива – це справжня знахідка для тих, хто мріє про витончений смак та аромат кокоса у кожному крихті. Невибагливість приготування дозволить навіть початківцям з легкістю створити цей ніжний десерт. Приготуйте кокосове печиво і насолоджуйтеся смаком тропіків просто у затишку свого дому.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 г
- Цукор – 200 г
- Борошно – 280 г
- Сода – 0.5 ч. л
- Розпушувач – 0.5 ч. л
- Сіль – 1 щіпка
- Кокосова стружка – 140 г
- Молоко – 25 мл
Приготування:
Міксером збиваємо м’яке вершкове масло з цукром в повітряну масу. Об’єднуємо борошно, соду, розпушувач, сіль та кокосову стружку. Додаємо в масло. Доливаємо молоко. Формуємо з тіста ковбаску і закручуємо її в плівку для їжі. Відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Розігріваємо духовку до 150 °C. Накриваємо противень папером для випічки. Нарізаємо тісто на шматочки товщиною приблизно 1,5 см. Викладаємо на противні на відстані 3 см один від одного. Випікаємо печиво 15–20 хвилин до золотистого кольору.