Нове

Донька Олі Полякової натякнула на нові відносини

18-річна донька Олі Полякової завжди відкрито ділиться подробицями свого особистого життя. Недавно вона вразила шанувальників знаковою фотографією з чарівним хлопцем, натякаючи на новий етап у своїх стосунках. Марія Полякова поділилася знімками на своїй сторінці в Instagram, де представлена у стильному бежевому костюмі, доповненому елегантним макіяжем та зачіскою. Разом з нею на фотографії позував привабливий хлопець.

“Як вам наша пара?”, – коментує новий пост Марія. Зображення викликало великий резонанс серед підписників, які активно висловлювали свої позитивні враження в коментарях. Багато шанувальників відзначили привабливість Марії та висловили компліменти в її адресу. Зазначено, що багатьом підписникам сподобався її новий образ.

Попри велику увагу, Марія не розкрила ім’я свого нового бойфренда та не розповіла, як давно вони разом. Хоча підписники вітають її з новим етапом в особистому житті, деякі вважають, що це може бути просто друг Марії, не більше. Сама Марія залишає загадковість, не розкриваючи конкретної інформації, лише натякаючи на можливий новий роман у своєму житті.

Нове

Популярне