Запрошуємо вас в подорож смаком, де головним пунктом призначення буде наш новий рецепт – гречаники. Це не просто страва, а справжнє втілення смаку та корисності. Спробуйте поєднання соковитого курячого фаршу та ароматної гречки, згущене ніжним яйцем та свіжим зеленим луком.
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 250 г
- Гречка – 150 г
- Лук ріпчастий – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Борошно – 2-3 ст. л
- Сіль, перець, сушений часник – за смак
Для начинки:
- Яйце варене – 1 шт
- Зелена цибуля – 3 пера
- Сметана – 2 ст. л
Приготування:
Гречку варимо, залишаємо остудитися, додаємо сіль і спеції, пробиваємо блендером. Додаємо всі інші інгредієнти, перемішуємо. Для начинки змішуємо терте яйце з цибулею і сметаною, формуємо котлети. Смажимо на середньому вогні на рослинній олії по 2-3 хвилини з обох сторін. Відправляємо в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.