Зберіть свої родинні чи дружні посиденьки за смачними снеками, готуючи ці ароматні та хрусткі сирні палички. Цей рецепт не лише простий у приготуванні, але й вражає своїм неповторним смаком, завдяки використанню відмінних сортів сиру та ароматних трав. Станьте справжнім майстром кулінарії та насолоджуйтеся часом проведеним разом за чашкою кави чи чаю із цим чудовим ласощам!
Інгредієнти:
- Слоєне тісто – 400 г
- Сир Гауда – 70 г
- Сир Пармезан – 50 г
- Прованські трави – 2 ч. л
- Сіль морська (меленої) – на смак
- Яйце куряче – 1 шт
Приготування:
Розморожуємо тісто і розкочуємо його на два однакових шари. Змащуємо поверхню тіста збитим яйцем та рівномірно розподіляємо суміш тертого сиру. Посипаємо сіллю, спеціями та закриваємо другим шаром тіста. Звичайним ножем або ножем для піци нарізаємо тісто на рівні смужки товщиною не більше 1 см. Утримуючи один край смужки, скручуємо в спіральку другий край і на кінці трошки зажмурюємо, щоб вони не розверталися. Змащуємо верх паличок яйцем. Випікаємо в духовці при 200° – 15 хвилин.