Нове

Ольга Сумська розповіла про отруєння в Австрії

Нещодавно відома українська акторка Ольга Сумська звернулася за підтримкою до своїх шанувальників, повідомивши про серйозне отруєння, яке вона зазнала під час відпочинку в Австрії. Зірка поділилась подробицями своєї нещасної події в Instagram-stories, де розповіла про труднощі, які вона переживала.

Сумська розкрила, що після потрапляння до місцевої лікарні в Австрії отримала мінімальну допомогу, і її стан лише погіршувався. Жінка висловила розчарування в медичному обслуговуванні та відзначила, що навіть крапельниці не призвели до полегшення. “Ви навіть не уявляєте, в якому стані я була три дні тому після жахливого отруєння в Австрії. Мої аналізи вказували на необхідність серйозної терапії, але отримати її мені так і не вдалося”, – поділилася акторка.

Ольга Сумська прийняла рішення повернутися в Україну, де вже отримала відповідне лікування в місцевій лікарні. Наразі вона почуває себе чудово, отримавши підтримку та теплі слова від своїх підписників. Багато шанувальників висловили радість, що акторка отримала необхідну допомогу в Україні, та побажали їй швидкого одужання та міцного здоров’я.

Нове

Популярне