Нове

Алан Бадоєв розповів про дату прем’єри фільму про початок війни

10 лютого на екрани українських кінотеатрів виходить документальний фільм “Довга доба” від відомого кінорежисера та продюсера Алана Бадоєва, створений у співпраці з каналом “1+1 Україна”. Ця подія із благодійною метою, оскільки призначення фільму – допомога важкопораненим військовим.

Безоплатні покази стрічки відбудуться під гаслом “Зроби донат — врятуй життя захисника” у кінотеатрах мережі Multiplex по всій Україні. Усі отримані від глядачів кошти будуть спрямовані на підтримку українських військових, які отримали серйозні поранення.

“Довга доба” – це унікальна історія України, розкрита через долі 12 тисяч українців. Фільм пропонує хроніку початкових днів війни та розгортає події через особисті історії героїв.

Вся стрічка, яка триває 120 хвилин, була знята самими українцями на їхніх гаджетах і розповідає про їхнє життя, виживання, спротив та єдність у важкі часи. Відважні вчинки та солідарність наших земляків відображено в кожному кадрі.

Режисер Алан Бадоєв запрошує глядачів пережити спогади перших місяців повномасштабного вторгнення, а також закарбувати їх у пам’яті для спільного майбутнього українців, наповненого перемогами. Цей фільм – про народ, який поділяє всі етапи свого шляху, будь то щастя, сум чи єдність, і відзначає важливість об’єднання в непрості часи.

Нове

Популярне