Солодкі рецепти завжди тримають вас в теплі та комфорті, а печиво пісочне “Сердечка” для такої події ідеальний варіант. Завдяки ніжному та ароматному тісту, ви зможете створити справжні шедеври домашньої кондитерської.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 190 г
- Цукрова пудра – 75 г
- Сіль – щіпка
- Ванільний цукор – 1 ч. л
- Яєчний білок – 1 шт
- Борошно – 225 г
Приготування:
Змішуємо м’яке вершкове масло за допомогою міксера з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю. Додаємо білок та знову добре перемішуємо. Засипаємо борошно, тісто повинно бути дуже ніжним. Перекладаємо готове тісто в кондитерський мішок або шприц і викладаємо на пергамент. Форму можна вибрати будь-яку. Випікаємо при 180 градусах 12 хвилин, печиво не повинно мати темного кольору.