Нове

Печиво пісочне “Сердечка”

Солодкі рецепти завжди тримають вас в теплі та комфорті, а печиво пісочне “Сердечка” для такої події ідеальний варіант. Завдяки ніжному та ароматному тісту, ви зможете створити справжні шедеври домашньої кондитерської.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 190 г
  • Цукрова пудра – 75 г
  • Сіль – щіпка
  • Ванільний цукор – 1 ч. л
  • Яєчний білок – 1 шт
  • Борошно – 225 г

Приготування:

Змішуємо м’яке вершкове масло за допомогою міксера з цукровою пудрою, ванільним цукром і сіллю. Додаємо білок та знову добре перемішуємо. Засипаємо борошно, тісто повинно бути дуже ніжним. Перекладаємо готове тісто в кондитерський мішок або шприц і викладаємо на пергамент. Форму можна вибрати будь-яку. Випікаємо при 180 градусах 12 хвилин, печиво не повинно мати темного кольору.

Нове

Популярне