Нове

Олександр Волошин розповів, що планує відновити відносини з Анною Трінчер

Під час участі в програмі “Він вона шоу” блогер розповів, що розлучення з артисткою відбулося через його психічний розлад. Волошин визнає, що Анна витратила всю свою енергію на те, щоб йому допомогти, і, при цьому, забула про себе. Зміни в її житті, які відбулися після розлучення, зробили Трінчер сильнішою та спрямованою на саморозвиток.

“Ми розійшлися через мій психічний розлад. Аня повністю віддавала себе тому, щоб відновити мене, і частково втратила себе. Тепер, після місяця після розлучення, вона починає відновлювати себе”, – пояснив блогер.

Волошин зараз знову помічає в Трінчер ту дівчину, в яку він колись закохався, і його почуття до неї знову прокидаються. Він розглядає можливість відновлення стосунків та їхнє повернення разом.

“Я знову бачу її такою, якою вона була. Щось всередині мене відновлюється. Можливо, варто щось з цим робити… Я не знаю, як все розвиватиметься”, – додав блогер.

Сама Анна Трінчер поки не коментує висловлювання свого колишнього чоловіка, але виражає надію, що її історія стане навчальною для інших і покаже, як правильно поводитися у важких стосунках.

Нове

Популярне