Бажаєте поринути у світ неперевершених смакових відчуттів та вразити своїх близьких чарівним десертом? Наш рецепт бананового пудингу – це саме те, що вам потрібно. Інгредієнти, які об’єднуються в цьому десерті, створять атмосферу неймовірного смаку та неперевершеної ніжності.
Інгредієнти:
- Банан – 1 шт.
- Цукор – 1,5 ст. л
- Борошно – 3 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л
- Молоко – 1 ст. л
- Вершкове масло – 25 г
- Яйце – 1 шт
Приготування:
Беремо дуже дозрілий банан. М’якуш банана ламаємо на маленькі шматочки, перекладаємо в миску і розминаємо виделкою до стану пюре. Додаємо до бананового пюре яйце, молоко, цукор і розтоплене масло. Перемішуємо. Борошно з’єднуємо з розпушувачем, просіваємо в миску з бананово-яєчною сумішшю. Замішуємо тісто ложкою. Формочки, які можна використовувати в мікрохвильовці, змащуємо тонким шаром вершкового масла. Розкладаємо в ці формочки бананове тісто. Готуємо банановий пудинг в мікрохвильовці при потужності 800 Ватт 3 хвилини для невеликих форм і 4 хвилини для форм трошки більшого розміру. Готовий пудинг прикрашаємо бананами та печивом.