Шукайте ідеальний спосіб насолодитися смаком овочів? Цей рецепт – це чудовий варіант для тих, хто бажає поєднати свіжі та ароматні овочі з ароматом соєвого соусу. Ця страва не лише смачна, але і легка у приготуванні. Розкриймо секрети цього чудового рецепта!
Інгредієнти:
- Фасоль стручкова зелена – 150 г
- Цукіні – 150 г
- Цибуля (невелика) – 1 шт
- Болгарський перець – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Баклажани – 150 г
- Імбир (приблизно 1-2 см) – на свій смак
- Часник – 2 зубчики
- Рослинна олія – 4 ст. л
- Кунжутна олія – 2 ч. л
- Соєвий соус – 3 ст. л
- Кунжут – 1 ч. л
Приготування:
Підготовлюємо всі інгредієнти за списком. Нарізаємо моркву та цибулю кубиками. Баклажани та болгарський перець ріжемо, так само як і моркву та цибулю. Видаляємо насіння та шкірку з баклажанів, якщо вони не молоді. Ретельно промиваємо усе в чистій воді та висушуємо. Натираємо корінь імбиру і нарізаємо часник. Цукіні нарізаємо невеликими шматочками. У сковорідці з товстим дном розігріваємо рослинну олію та смажимо спочатку цибулю та моркву. Готуємо, помішуючи, доки цибуля не стане рум’яною. Додаємо до сковороди фасоль, баклажани та болгарський перець. Зменшуємо вогонь і готуємо овочі приблизно 8-10 хвилин, регулярно помішуючи. Овочі повинні залишитися трошки хрусткими. Додаємо цукіні на сковорідку. Помішуємо і готуємо ще 4-5 хвилин. Овочі повинні залишитися “аль-денте”. Додаємо до овочів часник та імбир, після чого наливаємо кунжутну олію та соєвий соус. Перемішуємо та тримаємо на вогні кілька секунд. Готову страву посипаємо кунжутом.