Цей рецепт картоплі з почеревиною – справжня втіха для шанувальників смачних та ситних страв. Об’єднуючи в собі ароматність почеревини та ніжність картоплі, ця страва стане чудовим варіантом як для повсякденного обіду, так і для вечері в колі родини чи друзів. Спробуйте створити справжній кулінарний шедевр за допомогою цього простого та смачного рецепту!
Інгредієнти:
- Картопля – 7 шт
- Почеревини – 200 г
- Часник – 4 зубчики
- Прованські трави, сіль, перець – на свій смак
Приготування:
Картоплю добре вимиваємо і просушуємо. Робимо надрізи. Змішуємо дрібно нарізаний часник, олію, спеції та просмажимо картоплю всередині. Нарізаємо почеревини та вставляємо їх в надрізи. Покриваємо фольгою і випікаємо при 180-190 градусах до готовності (нам знадобилося 50 хвилин). Потім знімаємо фольгу і допікаємо ще 10-15 хвилин.