Нове

Ольга Сумська поділилась світлинами відпочинку з донькою в Австрії

Відома українська акторка Ольга Сумська нещодавно поділилася з прихильниками враженнями від відпочинку на гірськолижному курорті в Австрії разом зі своєю молодшою донькою Ганною.

У цей період новорічних свят багато відомих людей вирушили в подорожі. Деякі обрали теплі краї, такі як Ксенія Мішина з сином, а інші подавали перевагу гірським курортам.

Наразі Ольга Сумська та співачка Камалія вирішили відпочити, вирушивши на гірськолижний курорт за кордоном. У своєму Інстаграм-блозі, акторка показала моменти відпочинку в Австрії разом зі своєю донькою.

На світлинах Сумська та її донька Ганна радіють гірськолижним пригодам, катаються на лижах та насолоджуються неймовірними краєвидами. Акторка демонструє свій гірськолижний образ, доповнений українською хусткою.

Важливо зазначити, що всього тиждень тому Сумська відпочивала в українських Карпатах разом із донькою та чоловіком Віталієм Борисюком. Але цього разу акторка вирушила в подорож лише з донькою.

Зазначимо, що Ольга Сумська демонструє тісні сімейні відносини з молодшою донькою. Ганна, яка ще проживає з батьками, активно працює разом із ними. Закінчивши Університет театру і кіно ім. Карпенка-Карого, Ганна приєдналася до батьків і виступає у виставі “За двома зайцями”, де вона грає роль Кралі-Галі.

Нове

Популярне