Цей рецепт створений для тих, хто цінує простоту та смак страви. Салат з шинкою, картоплею та яйцями – це витончене поєднання смакових нот, яке подарує вам задоволення від кожної ложки. Додайте нотку свіжості та користі своєму столу з цим простим у приготуванні салатом.
Інгредієнти:
- Картопля – 700 г
- Яйця – 4 шт
- Твердий сир – 150 г
- Шинка – 200 г
- Зелень цибулі – 1 пучок
- Сіль, перець – на свій смак
- Рукола – за бажанням
Приготування:
Варимо картоплю протягом 20–25 хвилин, а яйця “вкрутню” – протягом 10 хвилин. Очищуємо картоплю і яйця після охолодження. Шинку нарізаємо дрібненько, а яйця і картоплю великими шматками. Нарізаємо цибулю. Змішуємо підготовлені інгредієнти. Додаємо сіль і перець на свій смак. Викладаємо салат на руколу. Посипаємо тертим сиром.