Нове

Потап планує повернутись у російський шоубіз

Відомий оглядач українського шоубізнесу Богдан Беспалов виклав у своєму YouTube-каналі важливу інсайдерську інформацію щодо можливого повернення продюсера та репера Потапа на російський ринок.

Блогер стверджує, що Олексій Потапенко має намір повернутися до роботи в “країні 404”, з метою продюсування співачки білоруського походження Б’янки.

“Наразі Потап розглядає можливість повернутися на ринок “країни 404” і планує реанімувати музичну кар’єру Б’янки. У останні роки Б’янка, яка проживає в “країні 404″, втрачає свій музичний потенціал і показує ознаки того, що вже не може бути успішною співачкою. Останній раз вона виступала в Німеччині, і люди навіть покидали клуб, щоб не слухати її”, – розповів Беспалов.

Він зазначив, що на вокалі під час концерту Б’янки “була якась проблема”. На бек-вокалі вона мала підтримку від учасниці української “Фабрики зірок” Елізабет. Попри втрату успішності кар’єри Б’янки, Потап, за словами Беспалова, має намір її реанімувати.

“Чи вийде це у нього – поки що невідомо. Розумію, що дідусь має заробляти на пенсію, бо лейбл не його, і він хоче жити пристойно. З Асоль не склалося, Настя (Каменських, – УНІАН) відходить у сольне плавання. Тож зараз Потап підшукує талановитих артистів із “країни 404″”, – додав Беспалов.

Нагадаємо, на початку російської агресії Потап перебував у Іспанії. Він стверджував, що приєднався до Території об’єднаних дій, і це спричинило хвилю критики в мережі. Згодом він повернувся в Україну, але регулярно виїздив за кордон. Відповідаючи на ці обвинувачення, Потап стверджував, що він може приносити більше користі своїй країні за кордоном.

Нове

Популярне