Нове

Оля Полякова розповіла про стан доньки після операції

Українська зірка естради Оля Полякова проводить кілька днів поруч зі своєю старшою донькою Машею, яка нещодавно перенесла операцію.

Співачка прибула до Львова, де її 18-річна донька перебуває у лікарні. Полякова закликала своїх прихильників побажати Маші швидкого одужання та ніжно поцілувала її руку.

“Бажайте здоров’я моїй киці”, – звернулася до фанатів зірка.

Наступного дня Оля знову відвідала Машу в палаті та показала її після кількох днів після операції. Також артистка розпитала доньку, як вона почувається. Дівчина відповіла, що “вже трохи краще”. Тим часом Полякова зауважила, що її донька повинна рухатися. Однак Маша заперечила це, відкинувши голову.

Крім того, співачка додала, що лікарі звертаються до її доньки як “Марічка”. Але зірка з жартом пригадала рядки з пісні “Ой, Марічко, чи чері”.

Важливо зауважити, що Оля Полякова та її донька Маша не розголошують причини операції. Але під час попередньої подорожі в Африку минулого року діагностували у дівчини жовчнокам’яну хворобу. Також сама артистка нещодавно згадувала про погіршення свого здоров’я.

Нове

Популярне