Нове

Оля Цибульська поділилась кадрами з 9-річним сином

6 січня відзначався день народження сина української співачки Олі Цибульської, Нестора, якому виповнилось 9 років. У святковий день відома мама не втрималася від радісних емоцій та поділилася рідкісними фотографіями з сином, захопивши як швидко він виріс.

Олія Цибульська звернулася до своєї дитини з теплими та рідкісними словами: “З днем народження, синочок. Ти знову виріс і почав дивуватися, як швидко летить час. Не бійся темпу життя. Час може сповільнюватися, коли нудьгуєш або чекаєш чогось. Але він стрімко минає, коли ти щасливий, оточений прекрасними людьми та робиш те, що любиш. Насолоджуйся своїм дитинством, ми докладаємо всі зусилля, щоб його захистити. Тобі вже 9! Ти радієш своєму святкуванню так щиро. Ніколи не губи цю радість, яка з тобою з народження. Бо з любові та поваги до себе, виникають всі перемоги в житті. Тримай світ за бороду і до сміху. Ми тебе неймовірно любимо. Ти моє сонечко, крихітка, наша маленька цукерка”, – натхненно написала зіркова мати.

Також Цибульська викликала зацікавлення подарунком для свого сина, не розкривши деталей. Вона розповіла, що збулася мрія юного Нестора, про яку він мріяв протягом трьох років.

Можливо, родина відправилася до зимових Карпат, оскільки фотографія з сином була опублікована на фоні засніжених пейзажів. Це може бути спосіб, яким зіркова мати здійснила мрію своєї дитини про зимові канікули.

Нове

Популярне